SOUK 2012

Wereldmuziek | De Lage Landen Zaal | do 03 mei 2012 | 20.15 uur
Normaal tarief: € 35,00 | € 35,00
mei 03

incl. CJP korting €29 i.p.v. €35. Kaarten met CJP korting zijn alleen te bestellen via 040.2442020 onder de vermelding van de code; souk cjp

SOUK Dutch Arabic Music & Dance
SOUK is een spectaculair concert en dansfeest waarbij grote sterren uit de Arabische wereld op het podium staan met symfonieorkest Holland Symfonia, solisten van Het Nationale Ballet en Nederlandse artiesten. Populaire Arab-pop, (klassieke) westerse muziek, traditionele Arabische muziek, poëzie en dans vormen een unieke formule voor een fantastische avond uit. De verschillende culturen en kunstvormen ontmoeten elkaar in de grote zaal en het foyer van het Muziekgebouw Frits Philips. Na het concert gaat de avond over in een dansfeest waar tot na middernacht gedanst, gegeten en gedronken wordt.

SOUK 2012 presenteert onder meer de Syrische zangeres Assala, jazzpianist Michiel Borstlap en de Nederlandse rockband Moss. Ook de bekende Marokkaanse chaabi-zanger Souiri zal optreden tijdens SOUK. Souiri wordt gezien als een van de pilaren van de Arab-Andalusische muziek. Met zijn krachtige stem, zijn unieke uitstraling en divers repertoire, trekt hij wereldwijd volle zalen. 

Wees erbij en laat je betoveren door de bruisende samensmelting van Arabische en Westerse sferen!

Voor meer info: www.souk.nl

Programmering

19.00 uur - Inloop en voorprogramma
20.00 uur - Concert en feest
00.30 uur - einde

SOUK 2012 presenteert onder meer de volgende artiesten:

-           Assala
-           Het Nationale Ballet
-           Michiel Borstlap
-           Souiri
-           Moss
-           Symfonieorkest Holland Symfonia 


|

Ga je mee

Nodig iemand uit om met u mee te gaan naar de voorstelling 'SOUK 2012'. Als u het onderstaande formulier invult krijgt degene die u uitnodigt automatisch bericht.

Mijn gegevens:

Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:

Verzenden

Wachtlijst

Zet in agenda

Zet deze voorstelling in uw persoonlijke agenda.