Eten en drinken

wijnconcerten

Wijnproeven na afloop van uw concert!

Het leven is te leuk om saaie wijn te drinken. En het vinden van lekkere wijn hoeft niet ingewikkeld te zijn. Het is alleen een kwestie van creatief zoeken. En daar is Grapedistrict toevallig heel goed in. Niet voor niets is deze eigenwijze wijnwinkel al twee keer verkozen tot beste wijn-webwinkel van Nederland. Grapedistrict organiseert na afloop van een aantal concerten in Muziekgebouw Eindhoven een bijzondere wijnproeverij.

Tijdens de wijnproeverij worden u 3 witte en 3 rode wijnen geserveerd. Bij elke wijn wordt uitleg gegeven over de dronk van de wijn en haar smaak, precies zoals u dat van Grapedistrict kunt verwachten.

Bestellen
Naast de kosten van uw concertkaartje betaalt u slechts € 5 voor de wijnproeverij. Koopt u uw kaarten online, dan kunt u bij stap 3 'Extra' in het bestelproces het wijnarrangement aan uw winkelmandje toevoegen.

Heeft u al kaarten voor een van deze concerten? Belt u dan naar het Ticketbureau, 040-244 20 20, om de wijnproeverij te bestellen. Of mail naar tickets@muziekgebouweindhoven.nl

Wijnconcerten
Er is een wijnproeverij na afloop van de volgende concerten:
Storioni's Stersolistengala op 18 januari
Teresa Salgueiro (Madredeus) op 1 februari
Live from Buena Vista: Havana Lounge op 5 april
Piet Hein Eek & Henk Neven op 21 mei