made for talent

Ontmoetingsplaats voor talentvolle professionals

mad
e for talent is een initiatief van de twee grote culturele instellingen in Eindhoven: Van Abbemuseum en Muziekgebouw Frits Philips Eindhoven. Zij bundelden hun krachten onder de naam made: music art design experiences.

made is ontwikkeld voor talentvolle professionals op sleutelposities in dynamische, innovatieve bedrijven en (kennis)organisaties in de regio Eindhoven. In een omgeving van kunst, muziek en design ontmoeten zij elkaar zes keer per jaar. Samen vormen zij een divers netwerk, een ‘community of inspiration and talent’.
Binnen de dynamische setting van made ontmoet je mensen met dezelfde drive. Mensen die elkaar opzoeken om uitdagende, nieuwe inzichten te verwerven.

Eindhoven is een van de meest creatieve steden van Nederland. Onze regio heeft daarmee een troef in handen. Want in de toekomst zal creativiteit meer en meer fungeren als basis voor innovatie. Het ontwikkelen, stimuleren en aanwenden van creativiteit is daarom de uitdaging van onze tijd. made sluit aan bij deze uitdaging.


Meer informatie: www.madefortalent.nl / info@madefortalent.nl