Het lijkt er op dat u deze website in privé-modus bekijkt. Hierdoor kunnen bepaalde functionaliteiten niet juist werken. Om te kunnen boeken bezoekt u de website in de normale modus.
Calefax - Muziekgebouw Eindhoven
Calefax - Muziekgebouw Eindhoven
zo 26 mrt 2017

Calefax

12:30 uur   |  Kleine zaal   |  Kamermuziek   |   € 19,50€ 17,50€ 15,50€ 8,00

Ravel - Ma mère l’Oye
Vleggaar - Wake up Sleeping Beauty
Grieg - Peer Gynt suite
Strauss - Till Eulenspiegels lustige Streiche

Sprookjesachtig hout
De vijf houtblazers van Calefax komen al jaren met programma’s die meer zijn dan louter een verzameling mooie muziek. Deze keer staat muziek gebaseerd op sprookjes centraal. De bekende sprookjes van Andersen en Grimm en de Deense legende van Peer Gynt is al eeuwen een inspiratiebron voor kunstenaars. Zowel in beeld, verhaal, toneel en muziek komen figuren als Sneeuwwitje, Tijl Uilenspiegel en Moeder de Gans en meer langs met de diepe thema’s van het leven. Ravel, Strauss en Grieg wijdden al betoverende noten aan sprookjesfiguren. Speciaal voor Calefax deed de dwarse Nederlandse componist Giel Vleggaar er nog een schepje bovenop en kust hij Sneeuwwitje wakker met enerverende noten. Mis het niet: de sprookjes van Calefax zijn echt.

Geniet ook van de "Zalige Zondagsbrunch”: vanaf 11.00 uur bent u van harte welkom bij Meneer Frits. Voor slechts € 10,00 per persoon kunt u genieten van deze brunch met heerlijke broodjes, croissants, verse jus en andere lekkernijen. Bent u geïnteresseerd in deze brunch? Reserveer dan minimaal één week voor het concert uw tickets voor de brunch via onze website. Op het einde van het bestelproces kunt u de brunch reserveren.

 

Concert uit de serie Zalig op zondag

Om de wachttijd bij de bar tot een minimum te beperken geldt bij dit concert een 'portemonneeloze pauze'. U betaalt uw pauzedrankje vooraf bij het bestellen van uw entreebewijs. Zo geniet u langer van uw gezelschap en uw drankje!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte