Het lijkt er op dat u deze website in privé-modus bekijkt. Hierdoor kunnen bepaalde functionaliteiten niet juist werken. Om te kunnen boeken bezoekt u de website in de normale modus.
Snarky Puppy * Muziekgebouw Eindhoven
wo 07 jun 2017

Snarky Puppy

Support: Banda Magda
21:00 uur   |  DLL grote zaal   |  Jazz   |   € 30,00

Support: Banda Magda

Het muzikale fenomeen Snarky Puppy is al lang geen onbekende meer op de internationale podia. De groep uit New York fuseert dampende soul, stomende funk, coole jazz en progressieve rock tot een dynamische geheel. Gekoppeld aan een welhaast onbegrensd spelplezier zorgt dat keer op keer voor spetterende shows. Het ensemble rond bassist en bandleider Michael League heeft met dat bijzondere en prikkelende geluid zalen en festivals ingepakt. Met Nederland hebben ze de afgelopen jaren een bijzondere band opgebouwd. De groep verkoopt hier moeiteloos de zalen uit en is kind aan huis op het North Sea Jazz-festival. In de Kytopia-studio in Utrecht namen ze het vlammende, toepasselijk getitelde ‘We Like It Here’ (2014) op en met het Metropole Orkest brachten ze in 2015 het prachtige album ‘Sylva’ uit wat zelfs een Grammy Award opleverde. ‘Culcha Vulcha’, het meest recente werk, verscheen in het voorjaar van 2016. Ieder Snarky Puppy-optreden is innovatief, energiek en laat veel ruimte voor improvisatie open. Gecombineerd met het aanstekelijke enthousiasme van de groep, zorgt dit vrijwel altijd voor onvergetelijke taferelen. 

Let op: u koopt voor dit concert geen vaste stoel. Er zijn zowel zit- als staanplaatsen. Er zijn geen verschillende rangen van toepassing en de stoelen zijn ongeplaceerd, wat inhoudt dat er vrije plaatskeuze geldt voor iedereen. We kunnen dus niets garanderen, maar mocht u kans willen maken op een zitplaats, adviseren wij om sowieso op tijd naar Muziekgebouw Eindhoven te komen en binnen bij de zaaldeuren te wachten totdat deze open gaan.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte