Het lijkt er op dat u deze website in privé-modus bekijkt. Hierdoor kunnen bepaalde functionaliteiten niet juist werken. Om te kunnen boeken bezoekt u de website in de normale modus.
Jools Holland with Ruby Turner & Louise Marshall * Muziekgebouw Eindhoven
za 25 feb 2017

Jools Holland

with Ruby Turner & Louise Marshall
22:00 uur   |  DLL grote zaal   |  Blues   |   € 39,00

Met zijn grootse Rhythm & Blues Orchestra serveert pianist en bandleider Jools Holland al jaren  vlammende shows waarin de ingrediënten jazz, gospel, boogiewoogie en rock-‘n-roll zorgen voor onvergetelijke taferelen. Gedurende zijn lange loopbaan werkt hij bovendien samen met de groten der aarde zoals Bono, Sting, George Harrison, Robert Plant en Norah Jones. ‘Jools has got that left hand that never stops’, zei blueslegende B.B. King ooit over zijn bijzondere spel. Behalve als muzikant is Holland ook bekend als presentator. In zijn beroemde BBC-programma ‘Later… with Jools Holland’ ontvangt hij al bijna 25 jaar de grote muzikale talenten der aarde.

Voor zijn optreden in Eindhoven neemt Holland een kleinere bezetting mee. Zijn vijfkoppige band zorgt vanavond voor een intiem en stijlvol optreden waarin zangeressen Louise Marshall en de Britse queen of soul Ruby Turner een prominente rol zullen spelen.

Let op! De aanvang van de show is om 22:00 uur. In verband met carnaval kunt u enige hinder ondervinden in het verkeer rondom Eindhoven, vertrek dus tijdig van huis.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte