Het lijkt er op dat u deze website in privé-modus bekijkt. Hierdoor kunnen bepaalde functionaliteiten niet juist werken. Om te kunnen boeken bezoekt u de website in de normale modus.
Latin Dance Night 040 - Muziekgebouw Eindhoven
za 17 okt 2015

Latin Dance Night 040

19:00 uur   |  DLL grote zaal   |  Salsa   |   € 29,50

Bekijk hier de timetable!

Maak je op voor een avond in Zuid-Amerika!
De Latin Dance Night is een swingend festival met bekende Latin-artiesten in alle zalen en foyers van het Muziekgebouw. Waan je in een bruisende Latin-club, neem deel aan workshops, een heuse latin market, lekker eten, drinken en elkaar ontmoeten! Dance acts en de klanken van de verschillende topacts nemen je mee op een reis langs salsa, bachata en kizomba. Een uitstapje uit de Nederlandse gure herfst naar heerlijk Zuid-Amerika!

La Maxima 79
Deze Italianen hebben een onmiskenbaar gevoel voor de warmbloedige latin muziek. Altijd  feestelijk en warmbloedig en bovenal: zeer dansbaar.

Grupo Extra
De Domenicaanse roots van de band voeren de boventoon, met hun moderne blik op de bachata. Lieflijke, romantische songs worden verweven met stevige ritmes die geïnspireerd zijn op house en techno en ook van een cover zijn deze mooie heren niet vies.

Latin Cruise
Deze Eindhovense twaalfkoppige band neemt je mee op een reis langs verschillende stijlen en meert onder meer aan in de havens van de chachacha, bolero en mambo. Met een repertoire van nummers van grootheden als Eddie Palmieri en Ray Baretto heeft dit gezelschap genoeg in huis om iedere bezoeker naar de dansvloer te trekken.

Fearless
Met hun mix van zouk, soca en reggae veroverden ze al vele harten, en speelde de band onder meer in het voorprogramma van Giovanca. De Caribische en Surinaamse ritmes zijn uitermate dansbaar en Fearless is inmiddels ook bezig met het schrijven van eigen materiaal waarvan ‘Mek Prisiri’ een zeer veelbelovend voorproefje is.

Dj Mister Wilberts hart ligt bij Salsa Dura uit New York en Puerto Rico maar inmiddels heeft hij een zeer uitgebreid verrassend dynamisch repertoire, waarin Cubaans ook zijn plaats heeft gevonden.

Dj Latin Master gaat mee in 4 muziek stromingen, Latin(Salsa), Kizomba,  Bachata en Urban. Draait op zowel Salsa, Kizomba, Bachata, en Reggaeton/Urban feesten maar is ook te vinden op de Caribbean parties.

Dj Herb is vaste Dj in het salsa café Santiago de Cuba en draait ook op het zeer druk bezochte SalsaBreeze.

Dj Jo MarQues behoort tot de groep bekendste Kizomba Dj’s in de huidige Nederlandse Kizomba dans wereld.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte