Het lijkt er op dat u deze website in privé-modus bekijkt. Hierdoor kunnen bepaalde functionaliteiten niet juist werken. Om te kunnen boeken bezoekt u de website in de normale modus.
Narek Hakhnazaryan - Muziekgebouw Eindhoven
zo 05 mrt 2017

Narek Hakhnazaryan & Pavel Kolesnikov

12:30 uur   |  Kleine zaal   |  Kamermuziek   |   € 19,50€ 17,50€ 15,50€ 8,00

Schumann - Adagio & Allegro
Brahms - Cellosonate nr 2
Fauré - Élégie
Massenet - Méditation uit Thaïs
Saint-Saëns - Allegro appassionato
Fauré - Papillon

Ster van formaat
Vanaf het moment dat hij in 2011 met overmacht de International Tchaikovski Competition won, was de Armeense cellist Narek Hakhnazaryan een ster van formaat. Samen met pianist Pavel Kolesnikov laten zij hun ‘buitengewone beheersing van de instrumenten’ het liefst in intieme setting horen. Want de kamermuziek blijft favoriet. Deze keer reist het tweetal van de Duitse romantiek van de vrienden Schumann en Brahms naar de waanzinnig mooie wufte melodieën van het Frankrijk van de late negentiende eeuw. Faure, Massenet en Saint-Saëns wisten hun publiek te betoveren met gepassioneerde virtuositeit en fijngeslepen intimiteit. Dat leverde ‘evergreens’ op als Fauré’s Elegie en Massenets Méditation. Laat u meeslepen door de muzikale poëzie van Hakhnazaryan en Kolesnikov.

Geniet ook van de "Zalige Zondagsbrunch”: vanaf 11.00 uur bent u van harte welkom bij Meneer Frits. Voor slechts € 10,00 per persoon kunt u genieten van deze brunch met heerlijke broodjes, croissants, verse jus en andere lekkernijen. Bent u geïnteresseerd in deze brunch? Reserveer dan minimaal één week voor het concert uw tickets voor de brunch via onze website. Op het einde van het bestelproces kunt u de brunch reserveren.

 

Concert uit de serie Zalig op zondag

Om de wachttijd bij de bar tot een minimum te beperken geldt bij dit concert een 'portemonneeloze pauze'. U betaalt uw pauzedrankje vooraf bij het bestellen van uw entreebewijs. Zo geniet u langer van uw gezelschap en uw drankje!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte