Het lijkt er op dat u deze website in privé-modus bekijkt. Hierdoor kunnen bepaalde functionaliteiten niet juist werken. Om te kunnen boeken bezoekt u de website in de normale modus.
Ning Feng - Muziekgebouw Eindhoven
zo 23 apr 2017

Ning Feng

12:30 uur   |  Kleine zaal   |  Kamermuziek   |   € 19,50€ 17,50€ 15,50€ 8,00

Bach - Partita nr 3
Bach - Sonate nr 1
Paganini - selectie uit Caprices


Een ontwapenende Bach
‘Ning Feng stal de show met moeiteloze virtuositeit en helderheid’, schreef Time Out al eens. En die heeft hij ook vandaag nodig, want naakter en kwetsbaarder dan helemaal alleen op het podium kan een violist niet zijn. De Sonatas en Partitas voor viool solo van Bach zijn net als de duizelingwekkende caprices van Paganini misschien wel de ultieme test voor een violist. Helemaal alleen op het podium het publiek blijven boeien met deze wonderlijke noten is een grote kunst.  De jonge Chinese violist is in elk geval buitengewoon dwingend en ontwapenend in Bachs meesterwerken voor viool solo.

Geniet ook van de "Zalige Zondagsbrunch”: vanaf 11.00 uur bent u van harte welkom bij Meneer Frits. Voor slechts € 10,00 per persoon kunt u genieten van deze brunch met heerlijke broodjes, croissants, verse jus en andere lekkernijen. Bent u geïnteresseerd in deze brunch? Reserveer dan minimaal één week voor het concert uw tickets voor de brunch via onze website. Op het einde van het bestelproces kunt u de brunch reserveren.

 

Concert uit de serie Zalig op zondag

Om de wachttijd bij de bar tot een minimum te beperken geldt bij dit concert een 'portemonneeloze pauze'. U betaalt uw pauzedrankje vooraf bij het bestellen van uw entreebewijs. Zo geniet u langer van uw gezelschap en uw drankje!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte