Het lijkt er op dat u deze website in privé-modus bekijkt. Hierdoor kunnen bepaalde functionaliteiten niet juist werken. Om te kunnen boeken bezoekt u de website in de normale modus.
vr 14 apr 2017

Rafet El Roman

20:15 uur   |  DLL grote zaal   |  Popmuziek   |   € 39,00€ 35,00€ 25,00

De Turkse popartiest Rafet El Roman is de meester van romantische nummers en geliefd bij jong en oud. Sinds zijn doorbraak in Turkije in 1995 met nummer “Seni Seviyorum” is hij niet meer weg te denken uit de Turkse muziekwereld. Door de vele albums die hij sindsdien heeft uitgebracht, de talloze prijzen die hij heeft gewonnen en de nieuwe talenten die hij op weg heeft geholpen is Rafet een artiest met hoog aanzien.

Als zoon van een arbeidersfamilie uit Duitsland, waar hij vanaf zijn zevende levensjaar woont, begon Rafet al op 16 jarige leeftijd met nummers schrijven en zingen. Nog vóór zijn doorbraak in Turkije kwam zijn muzikale carrière al in Duitsland van de grond. Hij ontving in deze periode vele prijzen, waaronder die voor ‘Talent van het Jaar’ in 1992. Rafet geniet daarom zowel in Duitsland als in Turkije veel erkenning. 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte