Het lijkt er op dat u deze website in privé-modus bekijkt. Hierdoor kunnen bepaalde functionaliteiten niet juist werken. Om te kunnen boeken bezoekt u de website in de normale modus.
wo 22 feb 2017

Seizoenspresentatie 17//18

highlights klassieke series en festivals
20:00 uur   |  DLL grote zaal   |  Lezing/interview   |   € 0,00

Bent u ook zo benieuwd naar wat wij voor u in petto hebben voor het nieuwe klassieke seizoen 17//18? Op woensdagavond 22 februari krijgt u alvast een voorproefje. Dan bent u namelijk van harte welkom op onze seizoenspresentatie waarbij we u alle highlights van het seizoen 17//18 presenteren. Het seizoen in een notendop. Dit keer niet alleen in de vorm van een mooie brochure, maar live!

Het programma:

Vanaf 19.15 uur bent u welkom voor een gratis kopje koffie met iets lekkers én live muziek in de eerste foyer.

Het programma start om 20.00 uur in de DLL Grote Zaal van het Muziekgebouw.

Niemand minder dan dirigent Jules van Hessen (o.a. dirigent van het Philips Symfonie Orkest en bekend van “Maestro Jules Onthult”), leidt u vervolgens door een muzikale avond: presentaties over het nieuwe klassieke seizoen 17//18 worden afgewisseld met interviews en muziekoptredens. Onze programmeurs Frank Veenstra en Jeroen Smits vertellen naar welke series en voorstellingen zij in het bijzonder uitkijken. Ook gaan de programmeurs inhoudelijk in op een aantal bijzondere concerten.

We verklappen nog niet alles, maar ten aanzien van de muzikale invulling lichten we alvast een tipje van de sluier op: zo treedt onder andere de bariton Raoul Steffani voor u op. Hij  won in 2016 o.a. de prestigieuze Elisabeth Evertsprijs. Als laureaat van het Prinses Christina Concours gaf hij op uitnodiging van de Nederlandse Ambassades concerten in de Verenigde Staten, Canada en Griekenland. Lees hier zijn uitgebreide CV.

De presentatie eindigt rond 21.30 uur (zonder pauze). Daarna vindt er nog een gezellige nazit plaats, met een gratis drankje en wederom live muziek.

Reserveer snel kaarten voor deze seizoenspresentatie, want vol is vol! 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte