Sat 14 Dec ’19 19:00 uur

Naked Song Special

Jeff Buckley’s Grace 25 years
Sat 14 Dec ’19
19:00 uur
  • Sat 14 Dec ’19
    19:00 uur
    Zalen en foyers
  • Price does not include € 2 service costs per ticket

Naked Song has been the indie singer-songwriter festival of the Netherlands for many years. Along with featuring the best-known artists of today, Naked Song has a reputation for discovering new talent. With the 2 Meter Sessies by Jan Douwe Kroeske and mouthwatering specialty beers, the festival experience is a complete package. The programme for this season’s edition will be announced later.

Naast Gary Lucas zullen ook Anneke van Giersbergen (The Gathering), Lara Chedraoui van Intergalactic Lovers en Sarah Pepels en Jente Pironet (beiden van de Belgische band Portland) onderdeel uitmaken van het project. De artistieke leiding van de avond is in handen van zanger/gitarist én Buckley-kenner Pieter Peirsman, die onder meer bekend is van Hooverphonic en Slow Pilot.

Het publiek kan deelnemen aan Behind the Music, met Gary Lucas. Tijdens deze drie kwartier tellende live muziekdocumentaire vertelt de meestergitarist openhartig over zijn periode met Buckley en krijgt het publiek zelf ook de kans om vragen te stellen.

Tijdens deze Naked Song Special is er natuurlijk meer moois te bewonderen. Met Mooneye en IBE uit België en uit eigen land Eva van Pelt en Ruud Fieten staan vier getalenteerde Vlaamse en Nederlandse singer-songwriters op verschillende podia.

Kijk op de website van Naked Song voor nog veel meer info.

Bekijk het Facebook event

Vanwege ziekte is Marcel Veenendaal helaas genoodzaakt zijn deelname af te zeggen. Anneke van Giersbergen vervangt hem. De zangeres, bekend als frontvrouw van The Gathering, heeft een van de meest veelzijdige stemmen van Nederland: krachtig én kwetsbaar.

NAKED SONG
Persoonlijke verhalen van liedjesschrijvers die je ontroeren, opbeuren, tot nadenken stemmen of op een andere manier weten te raken. Oog in oog, een-op-een met de artiest, van heel dichtbij kruipen ze onder je huid. Dit is Naked Song, het singer-songwriterprogramma van het Muziekgebouw Eindhoven.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie