The Preacher Men

Blue Note Club Sessions

Efraïm Trujillo - sax and vocals
Rob Mostert - hammond organ
Chris Strik - drums

Sat 15 Dec ’18
16:00 uur
  • Sat 15 Dec ’18
    16:00 uur
    Stadsfoyer
  • Price does not include € 2 service costs per ticket

These funky concerts take place every Saturday afternoon at 17h00 in our ‘Stadsfoyer’. They provide a great opportunity to meet up and share a drink under the sweet strains of Soul and Jazz.

Het debuut album ‘Preaching Out Loud’ (2016) werd door de critici goed ontvangen en het gevolg was een flinke rij concerten in de clubs en op de festivals in Nederland en België. Inmiddels is het tijd voor een tweede album dat in het najaar van 2018 zal verschijnen onder de titel 'Blue'. Bij de opnames is samengewerkt met de legendarische engineer/producer Al Schmitt. De tijden van de rokerige jazzclubs van New York en Chicago met helden als Jimmy Smith, Lou Donaldson en Jimmy McGriff herleven tijdens deze weergaloze Blue Note Club Session.

Program

In de reeks Blue Note Club Sessions programmeren we elke zaterdag jazz & soul acts. Gevestigde namen en verrassend opkomend talent uit de hedendaagse jazzscene wisselen elkaar af in een ongedwongen clubsetting.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie