Sat 8 Dec ’18 16:00 uur

Marutyri

Blue Note Club Sessions

Rik van der Ouw - bass, synth bass
Ruud van Halder - guitar
Thijmen Oberink - keys
Maurice Slot - drums
Roy Gielesen - percussion
Dennis te Woerd - tenor sax
Floris Windley - trumpet, flugelhorn
Yiannis Marinos - trombone

Sat 8 Dec ’18
16:00 uur
  • Sat 8 Dec ’18
    16:00 uur
    Stadsfoyer
  • Price does not include € 2 service costs per ticket

These funky concerts take place every Saturday afternoon at 17h00 in our ‘Stadsfoyer’. They provide a great opportunity to meet up and share a drink under the sweet strains of Soul and Jazz.

Ze spelen sinds 2014 en wisten een mooie reputatie op te bouwen dankzij live optredens rondom hun debuut EP The Tribe. Het merendeel van de composities komen van bandleider en bassist Rik van der Ouw. De band kan de complimenten van Michael League van Snarky Puppy in de zak steken en blijkt dus ook internationaal op te vallen.

Program

In de reeks Blue Note Club Sessions programmeren we elke zaterdag jazz & soul acts. Gevestigde namen en verrassend opkomend talent uit de hedendaagse jazzscene wisselen elkaar af in een ongedwongen clubsetting.

Bekijk onze thema's

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie