Predilect - Dance show

Performed by C-Fam
Sun 1 Jul ’18
19:00 uur
  • Sun 1 Jul ’18
    19:00 uur
    main hall
  • Price does not include € 2 service costs per ticket

HipHop Choreograaf Carlton, bekend van Holland's Got Talent en Every Body Dance Now, samen met danscrew C-Fam in het Muziekgebouw!

De Eindhovense groep geeft een exclusieve show op zondag 1 juli in het Eindhovense Muziekgebouw. Voor dansliefhebbers was C-Fam niet onbekend, maar de dansers braken pas echt door bij het grote publiek na het winnen van World Of Dance in Antwerpen en het Europees Kampioenschap in Tsjechië. Eerder waren de choreografieën van Carlton te zien tijdens het RTL4 programma Hollands Got Talent  en werd dit ook op YouTube met meer dan 100.000 views bekeken.

Ook waren Nederlandse artiesten o.a. Bollebof, Ferry de Lits en FMG onder de indruk van het werk en konden een samenwerking niet laten gaan.
Omdat we het aan het einde van het dansseizoen zijn gekomen, zullen Carlton en alle C-Fam leden te zien zijn op één plek en delen zij hun passie live en direct met jou! Je wilt deze show met fantastische talenten van Carlton Marks Walden Dance Studio niet missen.

Dit is je kans om te genieten van een geweldige avond van unieke hiphop-dansstijl.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie