Sat 16 Mar ’19 16:00 uur

Sarah-Jane

Blue Note Club Sessions
Sat 16 Mar ’19
16:00 uur
  • Sat 16 Mar ’19
    16:00 uur
    Stadsfoyer
  • Price does not include € 2 service costs per ticket

Sarah-Jane groeide op met soul en Caribische muziek en dat heeft zijn sporen achtergelaten in haar opvallende sound.

Voor en na het optreden draaien de JazzJunkies.
De deuren gaan om 16:00u open. De live show start om 17:00u. Tijdens dit concert zijn een beperkt aantal zitplaatsen beschikbaar. Kom op tijd als u een zitplaats wilt bemachtigen.

Het was druk in 2018: ze stond in het voorprogramma van Billy Ocean in de UK en was ze te zien in The Voice Of Holland. Haar unieke stemgeluid was direct hoorbaar in de debuutsingle ‘Psychedelic Love’, waarmee ze in de prijzen viel en daarna was ze op meerdere edities van North Sea Jazz te zien. Voeg daarbij haar warme persoonlijkheid en de fascinatie voor de spirituele kant van het leven en je kunt ervan uitgaan dat Sarah-Jane je tijdens deze Blue Note ClubSessions in de ziel zal raken.

U kunt uw kaarten voor Blue Note Club Sessions hier vooraf online kopen voor €2,50. Aan de deur betaalt u hiervoor €5,00. U kunt er ook voor kiezen om een handige strippenkaart te kopen. Daarmee kunt u voor €25,00 maar liefst tien Blue Note Club Sessions naar keuze bijwonen t/m juni 2019. De strippenkaart is online te koop
via deze link of via het Ticketbureau.
 

Bekijk onze thema's

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie