Sat 6 Apr ’19 16:00 uur

The Ploctones

Blue Note Club Sessions

Anton Goudsmit - gitaar
Efraim Trujillo - sax
Jeroen Vierdag - bas
Martijn Vink - drums
 

Sat 6 Apr ’19
16:00 uur
  • Sat 6 Apr ’19
    16:00 uur
    Stadsfoyer
  • Price does not include € 2 service costs per ticket

Het suist, het bonkt, het swingt, het kraakt…The Ploctones in the house!

Voor en na het optreden draaien de JazzJunkies.
De deuren gaan om 16:00u open. De live show start om 17:00u. Tijdens dit concert zijn een beperkt aantal zitplaatsen beschikbaar. Kom op tijd als u een zitplaats wilt bemachtigen.

 

Deze band met vier eigenzinnige talenten vertegenwoordigt alles waar het in de jazz om draait: de vrijheid van het improviseren! Niks moet en alles kan, het is allemaal een kwestie van opvangen wat er rondgaat. Het avontuur en het spelplezier staan hoog in het vaandel en met Goudsmit, Trujillo, Vierdag en Vink op het Blue Note ClubSessions-podium zal niemand, ik herhaal, niemand zich ook maar een moment vervelen.

U kunt uw kaarten voor Blue Note Club Sessions hier vooraf online kopen voor €2,50. Aan de deur betaalt u hiervoor €5,00. U kunt er ook voor kiezen om een handige strippenkaart te kopen. Daarmee kunt u voor €25,00 maar liefst tien Blue Note Club Sessions naar keuze bijwonen t/m juni 2019. De strippenkaart is online te koop via deze link of via het Ticketbureau.
 

Bekijk onze thema's

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie