Sat 20 Apr ’19 16:00 uur

Jan Terlouw Junior & The Nightclub

Blue Note Club Sessions

Jan Terlouw junior - zang/piano
Isaac McCluskey - trombone/achtergrondzang
Jonathan Spruyt - contrabas/synthbas
Sascha van Loenen - trompet/gitaar/synths
Axel Grunnekemeijer -drums

 

Sat 20 Apr ’19
16:00 uur
  • Sat 20 Apr ’19
    16:00 uur
    Stadsfoyer
  • Price does not include € 2 service costs per ticket

Jan Terlouw junior is de kleinzoon van de politicus, die in zijn nadagen bekend werd met het touwtje uit de brievenbus.

Voor en na het optreden draaien de JazzJunkies.
De deuren gaan om 16:00u open. De live show start om 17:00u. Tijdens dit concert zijn een beperkt aantal zitplaatsen beschikbaar. Kom op tijd als u een zitplaats wilt bemachtigen.

 

Junior is bezeten van jazz en vertaalde zijn lang gekoesterde wens om een eigen jazzband te formeren in The Nightclub, waarin tekstuele gekte, bigband sounds en subtiele moderne electronica de soundtrack vormen. Dit is geen optreden, dit is een trip waarbij je op plekken komt waar je nog niet eerder geweest bent. Laat je meeslepen in deze aanstekelijke live show die Jan zelf omschrijft als “smooth, dark, sweaty & swinging”!

U kunt uw kaarten voor Blue Note Club Sessions hier vooraf online kopen voor €2,50. Aan de deur betaalt u hiervoor €5,00. U kunt er ook voor kiezen om een handige strippenkaart te kopen. Daarmee kunt u voor €25,00 maar liefst tien Blue Note Club Sessions naar keuze bijwonen t/m juni 2019. De strippenkaart is online te koop via deze link of via het Ticketbureau.
 

Bekijk onze thema's

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie