Sat 4 May ’19 16:00 uur

Teus Nobel Liberty Group

Blue Note Club Sessions

Teus Nobel - trompet/flugelhorn
Alexander van Popta - piano
Jeroen Vierdag - bas
Tuur Moens - drums
 

Sat 4 May ’19
16:00 uur
  • Sat 4 May ’19
    16:00 uur
    Stadsfoyer
  • Price does not include € 2 service costs per ticket

Trompettist Teus Nobel is een toonaangevende speler aan het Nederlandse jazzfirmament. Zijn albums ‘Flow’ (2012), ‘Legacy’ (2014) en ‘Social Music’ (2016) werden unaniem zeer goed ontvangen.

Voor en na het optreden draaien de JazzJunkies.
De deuren gaan om 16:00u open. De live show start om 17:00u. Tijdens dit concert zijn een beperkt aantal zitplaatsen beschikbaar. Kom op tijd als u een zitplaats wilt bemachtigen.

 

Als voorbereiding op het nieuwe album ‘Journey Of Man’ besloot Teus een jazz-masterstudie te gaan volgen waar hij cum laude voor afstudeerde. Het open, modale karakter van veel van de composities van het direct na zijn studie opgenomen ‘Journey Of Man’ geven zijn Liberty Group alle vrijheid om tot de meest pure vorm van geïmproviseerde muziek te komen: het gebied waar elke seconde muzikale beslissingen genomen kunnen worden die composities compleet op zijn kop zetten.

U kunt uw kaarten voor Blue Note Club Sessions hier vooraf online kopen voor €2,50. Aan de deur betaalt u hiervoor €5,00. U kunt er ook voor kiezen om een handige strippenkaart te kopen. Daarmee kunt u voor €25,00 maar liefst tien Blue Note Club Sessions naar keuze bijwonen t/m juni 2019. De strippenkaart is online te koop via deze link of via het Ticketbureau.
 

Bekijk onze thema's

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie