Sat 11 May ’19 16:00 uur

DelMontis: Tribute To Ray

Blue Note Club Sessions
Sat 11 May ’19
16:00 uur
  • Sat 11 May ’19
    16:00 uur
    Stadsfoyer
  • Price does not include € 2 service costs per ticket

DelMontis is de muzikale samenwerking tussen zanger/organist Frank Montis en saxofonist Rolf Delfos, die garant staat voor een stevige portie funky groove.

Voor en na het optreden draaien de JazzJunkies.
De deuren gaan om 16:00u open. De live show start om 17:00u. Tijdens dit concert zijn een beperkt aantal zitplaatsen beschikbaar. Kom op tijd als u een zitplaats wilt bemachtigen.

 

De band keert terug naar het podium van Blue Note ClubSessions met een eerbetoon aan de legendarische zanger Ray Charles. Hits als ‘Georgia On My Mind’, ‘I Got A Woman’ en ‘Hit the Road Jack’ komen voorbij op onweerstaanbaar groovende wijze, waarbij het overduidelijk is dat Montis zijn grote inspiratie bij The Genius Ray Charles vond.

U kunt uw kaarten voor Blue Note Club Sessions hier vooraf online kopen voor €2,50. Aan de deur betaalt u hiervoor €5,00. U kunt er ook voor kiezen om een handige strippenkaart te kopen. Daarmee kunt u voor €25,00 maar liefst tien Blue Note Club Sessions naar keuze bijwonen t/m juni 2019. De strippenkaart is online te koop via deze link of via het Ticketbureau.
 

Bekijk onze thema's

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie