Sat 25 May ’19 16:00 uur

Steffen Morrison Band

Blue Note Club Sessions
Sat 25 May ’19
16:00 uur
  • Sat 25 May ’19
    16:00 uur
    Stadsfoyer
  • Price does not include € 2 service costs per ticket

Als je Steffen op het podium ziet staan, snap je direct dat hij een enorme muzikale bagage met zich mee draagt. Daarin is ruimte voor James Brown, Otis Redding en Marvin Gaye. Maar ook voor The Crystals en The Rolling Stones.

Voor en na het optreden draaien de JazzJunkies.
De deuren gaan om 16:00u open. De live show start om 17:00u. Tijdens dit concert zijn een beperkt aantal zitplaatsen beschikbaar. Kom op tijd als u een zitplaats wilt bemachtigen.

 

Die bonte mix van inspirators is de basis van zijn sound die verder vooral tot stand kwam door de passie van Steffen zelf. Hij stond op alle Nederlandse podia en maakte met albums als ‘Movin’ On’ duidelijk dat als je op zoek bent naar de number one soul man in Nederland je bij hem moet zijn. Er zit nieuw werk aan te komen en daar zullen we ongetwijfeld al het een en ander horen tijdens zijn optreden voor Blue Note ClubSessions.

U kunt uw kaarten voor Blue Note Club Sessions hier vooraf online kopen voor €2,50. Aan de deur betaalt u hiervoor €5,00. U kunt er ook voor kiezen om een handige strippenkaart te kopen. Daarmee kunt u voor €25,00 maar liefst tien Blue Note Club Sessions naar keuze bijwonen t/m juni 2019. De strippenkaart is online te koop via deze link of via het Ticketbureau.
 

Bekijk onze thema's

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie