Sat 1 Jun ’19 16:00 uur

Zuco 103: 20 Years!

Blue Note Club Sessions

Lilian Vieira - vocals
Stefan Kruger - drums
Stefan Smid - toetsen
Alex Oele - bas
 

Sat 1 Jun ’19
16:00 uur
  • Sat 1 Jun ’19
    16:00 uur
    Stadsfoyer
  • Price does not include € 2 service costs per ticket

Zuco 103 staat al twintig jaar internationaal bekend om hun unieke Brazilelectro-sound.

Voor en na het optreden draaien de JazzJunkies.
De deuren gaan om 16:00u open. De live show start om 17:00u. Tijdens dit concert zijn een beperkt aantal zitplaatsen beschikbaar. Kom op tijd als u een zitplaats wilt bemachtigen.

Met een krachtige mix van old skool electrosamba, groovende funk en melodieuze melancholie reisde het gezelschap de hele wereld over om nu dan eindelijk voor een exclusief concert naar Eindhoven te komen. Twintig jaar samen spelen moet uiteraard gevierd worden, dus maak je maar op voor een dampende set waar de soul en de high energy van af zal druipen!

U kunt uw kaarten voor Blue Note Club Sessions hier vooraf online kopen voor €2,50. Aan de deur betaalt u hiervoor €5,00. U kunt er ook voor kiezen om een handige strippenkaart te kopen. Daarmee kunt u voor €25,00 maar liefst tien Blue Note Club Sessions naar keuze bijwonen t/m juni 2019. De strippenkaart is online te koop via deze link of via het Ticketbureau.
 

Bekijk onze thema's

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie