Paul Bellaart

Ilse DeLange

New Amsterdam - theatertour
Thu 17 Oct ’19
-
Fri 18 Oct ’19
 • Thu 17 Oct ’19
  20:15 uur
  main hall
 • Fri 18 Oct ’19
  20:15 uur
  main hall
 • Price does not include € 2 service costs per ticket

Last autumn, Ilse DeLange released her long-awaited solo album. That album was immediately awarded gold. Surprisingly, she then announced another album, New Amsterdam. During her New Amsterdam theater tour, Ilse DeLange will not only perform many of her new songs, but also her big hits live.

Sinds haar debuutalbum World Of Hurt in 1998 behoort Ilse DeLange tot een van de grootste en meest gerespecteerde artiesten van ons land. Vele hitsingles, albums en prestigieuze awards volgden elkaar in hoog tempo op. Met The Common Linnets behaalde de zangeres in 2014 de tweede plaats op het Eurovisie Songfestival, waar ze het nummer Calm After the Storm speelde met Waylon. En niet alleen dat, het liedje werd een nummer één-hit in maar liefst veertien landen. Hetzelfde aantal albums maakte ze in haar ruim twintigjarige carrière, die stuk voor stuk een groot succes werden. Vijf Edisons wist ze met deze langspelers in de wacht te slepen die maar liefst achttien keer een platina-status bereikten.

 

Bekijk het Facebook event

Ilse DeLange behoort tot de grootste en meest gerespecteerde artiesten van ons land.

DeLange is daarnaast een populaire coach in het veelbekeken televisieprogramma The Voice en heeft haar eigen show met Ilse’s Veranda, die ze opnam in Nashville. Tevens haalt ze met haar festival Tuckerville al jaren meer indrukwekkende country-artiesten naar Nederland. Alsof dat nog niet genoeg is, had de Twentse muzikante ook nog een rol in de muzikale Amerikaanse dramaserie Nashville.

 

Een consumptie (pauzedrankje) is bij de ticketprijs inbegrepen.

Na een uitverkochte Ziggo Dome en festivals die we gaan spelen deze zomer, zoek ik dit najaar de intimiteit van het theater op! Het album wat ik heb gemaakt, geproduceerd door T Bone Burnett, sluit enorm bij die sfeer aan.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie