Sat 14 Sep ’19 19:15 uur

Def Americans

Johnny Cash Memorial Show
Sat 14 Sep ’19
19:15 uur
  • Sat 14 Sep ’19
    19:15 uur
    main hall
  • Price does not include € 2 service costs per ticket

Finding a replacement for the ‘Man In Black’, who died in 2003, is simply impossible. But fortunately, we have Eindhoven’s Def Americans, a Johnny Cash tribute band with the vibe, swing and rebelliousness that were characteristic of performances by this rock 'n roll /country legend. We’re going back to the Sun Records period of Cash, that of his American Recordings and, of course, his prison albums!

De Man In Black vervangen is simpelweg onmogelijk. Maar gelukkig kunnen we bij de Einhovenaren van Def Americans terecht; een Johnny Cash tribute met de sfeer, swing én rebellie die kenmerkend waren voor de optredens van de rock 'n roll -en country legende.

Bekijk het Facebook event

Mattanja & The Outsiders + Juicy Lucy and the Woodpeckers + DJ De Rooie Jager + Beerze bier
Met twee geweldige acts naast Def Americansen, en DJ De Rooie Jager tussen alle gangen door, wordt deze avond gewoon een mini-festival vol rock'n'roll. Beerze zorgt voor lekkere biertjes, jij zorgt voor de dansmoves!

Mattanja & The Outsiders
Mattanja heeft tijdens het zwangerschapsverlof van Kim Wolterink diens rol als June Carter Cash naar eigen smaak en met veel authenticiteit vervuld. Zowel publiek als de bandleden van Def Americans heeft ze voor zich kunnen winnen met zowel haar zangkunsten als haar fraaie verschijning. Daarom heeft Def Americans haar gevraagd om met haar eigen band in het voorprogramma te spelen van deze Johnny Cash Memorial Show. Met The Outsiders duikt Mattanja terug in de blues en heeft daarvoor een deel van haar oude band Bradley’s Circus opgetrommeld. Terug naar de roots van het ‘swampy’ zuidelijke deel van Amerika.

Juicy Lucy and the Woodpeckers
Het dak gaat er zeker af met deze band dus trek je dansschoenen vast aan. Waar Juicy Lucy and the Woodpeckers zijn, is het feest! Lucy wordt bijgestaan door haar Woodpeckers en samen zorgen ze voor opzwepende rock‘n’roll dat van de bühne spat. Uitstapjes naar country, blues, rock en zelfs gypsy worden niet geschroomd. Vervolgens gooien ze een heerlijk Juicy Lucy-sausje met een rockabilly-beat over hun covers en de songs die je meezing zijn écht ‘one of a kind’!

DJ De Rooie Jager (voormalig De Rooie Neger)
Wie zegt dat Brandend Zand van Anneke Grönloh niet afgespeeld kan worden tussen Slayer en The Prodigy heeft het mis. DJ De Rooie Jager zorgt er met zijn kunsten voor dat iedereen denkt aan een smerig lekkere mix van topmuziek!

Let op: Bij dit ongeplaceerde concert zijn zowel zit- als staanplaatsen. Er is vrije plaatskeuze.
Please note: This concert has both unreserved seats as (pitch) standing.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie