Waylon
Fri 20 Dec ’19 20:15 uur

Waylon

My Heroes Have Always Been Cowboys
Fri 20 Dec ’19
20:15 uur
  • Fri 20 Dec ’19
    20:15 uur
    main hall
  • Price does not include € 2 service costs per ticket

Accompanied by a seven-member band, Waylon presents My Heroes Have Always Been Cowboys, a theater concert about his youth, his year with Waylon Jennings, and the grief after his death which led to a life of wandering. But, also with a return to his roots, and recognition of the tranquility of new fatherhood.

Waylon kijkt terug op zijn eigen muzikale verhaal, dat voor hem op 8-jarige leeftijd begon. Toen ging hij met zijn ouders mee naar een country-avond en mocht zelfs een klein stukje mee drummen. Dit markeert het begin van zijn muzikale reis...


Bekijk het Facebook event

“Op het podium speelde de West Virginian Railroad Band en ik mocht eventjes mee drummen. Na afloop kreeg ik een CD in handen en de mededeling dat als ik één liedje volledig kon drummen, ik drie weken later weer het podium op mocht. Drie weken lang heb ik tot bloedens toe geoefend op een shuffle. Eigenlijk is daar mijn echte fysieke liefde voor country begonnen...” Een verhaal dat zijn oorsprong vond in de liefde voor de Country en het verlangen om te ervaren waar over gezongen werd. Tijdens deze country beleef je samen met Waylon de liedjes die voor hem therapeutisch bleken, en nog steeds zijn.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie