Sat 13 Apr ’19 16:00 uur

Greetje Kauffeld

Blue Note Club Sessions

Greetje Kauffeld: zang
Erik van der Luijt: piano
Joep Lumeij: contrabas

Sat 13 Apr ’19
16:00 uur
  • Sat 13 Apr ’19
    16:00 uur
    Stadsfoyer
  • Price does not include € 2 service costs per ticket

Blue Note ClubSessions presenteert met trots een exclusief optreden van Greetje Kauffeld in de nieuwe serie Dutch Jazz Legacy die Blue Note ClubSessions in 2019 en 2020 exclusief voor u zal brengen.

Voor en na het optreden draaien de JazzJunkies.
De deuren gaan om 16:00u open. De live show start om 17:00u. Tijdens dit concert zijn een beperkt aantal zitplaatsen beschikbaar. Kom op tijd als u een zitplaats wilt bemachtigen.

Jazzdiva's zijn van oudsher schaars in Nederland. Greetje Kauffeld (1939) is -na het overlijden van Rita Reys- nog zowat de enige die zich in ons land een grote jazzzangeres mag noemen. Ze begon haar zang carriere eind jaren vijftig bij de legendarische Skymasters, vertegenwoordigde Nederland op het Eurovisiesong- festival en speelde op internationale podia met grootheden als Joey Bishop, Herb Ellis en Ray Brown. In 2014 ontving Greetje Kauffeld de Edison Jazz Oeuvreprijs Nationaal als erkenning voor haar grote betekenis voor de Nederlandse jazz. Greetje Kauffeld vertegenwoordigt met recht de Dutch Jazz Legacy en wij zijn verheugd dat zij deze nieuwe serie speciale optredens in Eindhoven voor Blue Note ClubSessions zal openen.

U kunt uw kaarten voor Blue Note Club Sessions hier vooraf online kopen voor €2,50. Aan de deur betaalt u hiervoor €5,00. U kunt er ook voor kiezen om een handige strippenkaart te kopen. Daarmee kunt u voor €25,00 maar liefst tien Blue Note Club Sessions naar keuze bijwonen t/m juni 2019. De strippenkaart is online te koop via deze link of via het Ticketbureau.

Bekijk onze thema's

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie