10cc
Sat 18 Apr ’20 20:15 uur

10cc

Een ijzersterke show met enkel tophits
Sat 18 Apr ’20
20:15 uur
  • Sat 18 Apr ’20
    20:15 uur
    main hall
  • Price does not include € 2 service costs per ticket

In the spring of 2020, the famous band 10cc will return to Eindhoven for a new show full of classics. I'm Not In Love, The Wallstreet Shuffle and Dreadlock Holiday -- you’ll be singing along with them all!

De band heeft wereldwijd meer dan 30 miljoen albums verkocht. In de jaren ’70 was de formatie toonaangevend in de charts en werden ze als een van de creatiefste en meest kleurvolle acts ter wereld beschouwd. Ondanks het uitblijven van een nieuw album (de laatste is uit 1995, ‘Mirror Mirror’) tourt de band weer de hele wereld over en blijven de optredens immens populair. Verwacht een sterke show met tophits die je van a tot z kan meezingen!

10cc staat met 3 noteringen in de Top 2000 van 2019. Welke noteringen dat zijn? Ontdek het op de pagina 'Top 2000 in Muziekgebouw'. 

Bekijk hier het Facebook event

Frontman Graham Gouldman: “We zien niet alleen de mensen die we verwachten, degene die zijn opgegroeid met 10cc, maar we merken dat er ook telkens een jonger publiek naar onze shows komt.”
 

We merken dat er ook telkens een jonger publiek naar onze shows komt.

Graham Gouldman
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie