Fotografie: Jelle Mollema
Mon 9 Sep ’19 20:45 uur

Blue Grass Boogiemen

De Maandag van Van Meurs
Mon 9 Sep ’19
20:45 uur
  • Mon 9 Sep ’19
    20:45 uur
    Meneer Frits
  • Price does not include € 2 service costs per ticket

Every Monday at Meneer Frits, special concerts take place featuring singer-songwriters, acoustic bands, rootsy performers and other gems from the music-world under the heading of: “De Maandag van Van Meurs”.

Het bluegrass genre is niet bij uitstek de plek voor innovatie of kruisbestuiving. De artiesten moeten uitblinken in snelheid en souplesse, originele nummerkeuze en spelplezier. Dat ze daar goed in slagen blijkt uit uitnodigingen van over de hele wereld voor festivals waar ze niet naast de eerste de besten staan. Door consequent en vol overtuiging de vlammen uit de planken te spelen zijn Robert-Jan Kanis (zang-gitaar), Arnold Lasseur (zang-mandoline-gitaar-viool-dobro), Aart Schroevers (zang-contrabas) en Bart van Strien (zang-banjo-mondharmonica-viool) ook in bakermat de Verenigde Staten graag geziene gasten.

Bekijk het Facebook event

Iedere maandag vinden in Meneer Frits concerten plaats met singer-songwriters, akoestische bands, rootsy performers en andere parels uit de muzikale wereld. Dat alles onder de noemer "De Maandag van Van Meurs".

Bekijk onze thema's

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie