Mon 13 Jan ’20 20:45 uur

Billy & Bloomfish + Ht Roberts & Pascale 'Bloomfish' Michiels

De Maandag van Van Meurs
Mon 13 Jan ’20
20:45 uur
  • Mon 13 Jan ’20
    20:45 uur
    Meneer Frits
  • Price does not include € 2 service costs per ticket

Every Monday at Meneer Frits, special concerts take place featuring singer-songwriters, acoustic bands, rootsy performers and other gems from the music-world under the heading of: “De Maandag van Van Meurs”.

Sunburst & Silk is de titel van een album en een programma. Het is het resultaat van de samensmelting van een reeks nieuwe songs van singer-songwriter Ht Roberts met de gloedvolle stem en het rijke muzikale kleurenpalet van Pascale ‘Bloomfish’ Michiels.


Ht Roberts is in België al lange tijd een icoon in de country-roots scene. Voor de Sunburst & Silk plaat week hij af naar de blues, maar dan wel op zijn eigen manier. Pascale Michiels is een multi instrumentaliste, zij geeft de plaat een muzikale en vocale inkleuring met veel soul. Het is geen gewone delta-blues maar Schelde delta-blues geworden. In zeer beperkte oplage uitgebracht op vinyl + CD is Sunburst & Silk een waar collectors item. Een nieuwe plaat is in de maak en van beide hoor je vanavond het beste.

Bekijk Facebook event

Iedere maandag vinden in Meneer Frits concerten plaats met singer-songwriters, akoestische bands, rootsy performers en andere parels uit de muzikale wereld. Dat alles onder de noemer "De Maandag van Van Meurs".

Bekijk onze thema's

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie