David Luning + Sean Taylor

De Maandag van Van Meurs
Mon 10 Feb ’20
20:45 uur
  • Mon 10 Feb ’20
    20:45 uur
    Meneer Frits
  • Price does not include € 2 service costs per ticket

Every Monday at Meneer Frits, special concerts take place featuring singer-songwriters, acoustic bands, rootsy performers and other gems from the music-world under the heading of: “De Maandag van Van Meurs”.

In zijn songs worden gelijke delen Tom Waits, Leonard Cohen en Jack Kerouac gemengd, en zijn stem is een kruising tussen die van John Martyn en Van Morrison.

David Luning was al eerder te gast in Meneer Frits en zette de tent even flink op z'n kop! Deze Californische jongeman met de prettig rauwe stem gaf alles op om zijn droom na te jagen: fulltime muzikant zijn. Hij gaat daarom stug door met spelen, spelen en nog eens spelen. Hij zal worden begeleid door Ben Dubin op contrabas en vocalen.

Bekijk Facebook event

Iedere maandag vinden in Meneer Frits concerten plaats met singer-songwriters, akoestische bands, rootsy performers en andere parels uit de muzikale wereld. Dat alles onder de noemer "De Maandag van Van Meurs".

Bekijk onze thema's

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie