Mon 23 Mar ’20 20:45 uur

Kerri Powers + Jim White

De Maandag van Van Meurs
Mon 23 Mar ’20
20:45 uur
  • Mon 23 Mar ’20
    20:45 uur
    Meneer Frits
  • Price does not include € 2 service costs per ticket

Every Monday at Meneer Frits, special concerts take place featuring singer-songwriters, acoustic bands, rootsy performers and other gems from the music-world under the heading of: “De Maandag van Van Meurs”.

Na een lastige scheiding herpakte ze zich en sloeg weer aan het schrijven. De bluesy rootsplaat Starseeds is het bewijs dat doorzetten loont.

Jim White kun je kennen van zijn optreden bij Vrije Geluiden, of van de serie Breaking Bad waarin een song van hem werd gebruikt. Maar muziek is slechts één van zijn vele kwaliteiten, zo is hij ook schrijver en schilder, en was hij in het verleden professioneel surfer, model, bokser en taxichauffeur. Zo iemand kan goede verhalen vertellen en daarmee lardeert hij zijn country-noir songs dan ook graag.

Bekijk het Facebook event

Iedere maandag vinden in Meneer Frits concerten plaats met singer-songwriters, akoestische bands, rootsy performers en andere parels uit de muzikale wereld. Dat alles onder de noemer 'De Maandag van Van Meurs'.

Bekijk onze thema's

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie