Levi Parham

De Maandag van Van Meurs
Mon 1 Jun ’20
20:45 uur
  • Mon 1 Jun ’20
    20:45 uur
    Meneer Frits
  • Price does not include € 2 service costs per ticket

Every Monday at Meneer Frits, special concerts take place featuring singer-songwriters, acoustic bands, rootsy performers and other gems from the music-world under the heading of: “De Maandag van Van Meurs”.

Zijn meest recente album It’s All Good werd opgenomen in de beroemde Muscle Shoals studio, met medewerking van 'Them Tulsa Boys & Girls', een groep bevriende muzikanten die garant staat voor de authentieke Tulsa Sound. Onder hen bijvoorbeeld John Fullbright, een naam die hier bekend klinkt en waar Ad met name een zwak voor had. En waar zou de titel van het nummer Boxmeer Blues toch vandaan komen?

Bekijk Facebook event

Iedere maandag vinden in Meneer Frits concerten plaats met singer-songwriters, akoestische bands, rootsy performers en andere parels uit de muzikale wereld. Dat alles onder de noemer "De Maandag van Van Meurs".
 

Bekijk onze thema's

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie