BLØF

Thu 2 Apr ’20
-
Fri 3 Apr ’20
 • Thu 2 Apr ’20
  20:15 uur
  main hall
 • Fri 3 Apr ’20
  20:15 uur
  main hall
 • Price does not include € 2 service costs per ticket

BLØF is returning to the theater. After a five-year absence, the band is giving a series of intimate concerts. That they have not been idle has been clearly shown by the success of their most recent album AAN. The album achieved gold status, and the song Zoutelande became a huge hit, breaking many records. Tonight, BLØF puts the Muziekgebouw Eindhoven audience first in a vibrant performance.

BLØF werd opgericht in 1992, in eerste instantie als coverband. Het duurde niet lang voor de band zijn eigen sound had gevonden, want een aantal jaar later werden de eerste hits al geboren. Nummers als Liefs Uit Londen en Aan De Kust zijn inmiddels echte klassiekers geworden. In 2006 gaf BLØF maar liefst zijn duizendste concert. Ook het jaarlijks terugkerende festival Concert At Sea, dat wordt georganiseerd door BLØF, groeit nog elk jaar.


Het succes van BLØF reikt inmiddels verder dan alleen onze grenzen: ook onze zuiderburen zijn weg van BLØF. De samenwerking met Geike Arnaert, die we kennen van de band Hooverphonic, heeft hier ongetwijfeld aan bijgedragen. Dit avontuur bracht de band op het podium van de grootste festivals afgelopen zomer. Hun shows in Ziggodome en Ahoy waren respectievelijk ook snel uitverkocht. Al deze mooie ervaringen bewijzen maar dat BLØF nog steeds muziek maakt die mensen weet te raken. En waar kan dat beter dan in de rust en de intimiteit van het theater?


Een consumptie (pauzedrankje) is bij de ticketprijs inbegrepen.
 

Het mooiste aan een theatershow vind ik de aandacht, dat mensen zitten en echt luisteren. Daardoor komt de inhoud van de tekst beter tot zijn recht.

Paskal Jakobsen (BLØF)
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie