Marthe Hennink
Sat 4 Apr ’20 20:15 uur

Wouter Hamel

Sat 4 Apr ’20
20:15 uur
  • Sat 4 Apr ’20
    20:15 uur
    small hall
  • Price does not include € 2 service costs per ticket

Wouter Hamel can once again be admired in Dutch concert halls. After successful tours through the United Kingdom, Japan, South Korea and Europe, he is traveling through his homeland with an abundance of energy. With an entirely new show and songs that seem to flit between pop and jazz, Wouter Hamel will warm everyone's hearts.

Wouter Hamel timmert al sinds zijn studie ‘Lichte Muziek en Zang’ aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht flink aan de weg. Sinds 2007 is Wouter Hamel een gevestigde naam in de muziekwereld. In dat jaar verscheen namelijk zijn eerste album, Hamel. Het album werd een groot succes en won verschillende prijzen, zoals de Essent Awards, De Eerste Prijs en de Zilveren Harp. Niet alleen Nederland bleek gecharmeerd door de blonde zanger, ook in Japan werd het album uitgebracht en met open armen ontvangen. Een grote tour door Japan en daarna Korea volgde. Het succes van Hamel werd beloond met een gouden plaat.

De opvolger, Nobody’s Tune, bereikt zelfs de platina status. In 2011 kwam zijn album Lohengrin uit. Dit album is onder andere uitgebracht in Japan, Zuid-Korea en Duitsland. Het vijfde en meest recente album, Amaury, verscheen in augustus 2017. Amaury wordt omschreven als zijn meest veelzijdige en persoonlijke plaat tot nu toe. Van sterke popliedjes tot soulful jazz: Wouter Hamel bewijst op elk vlak bij de top te horen. Tijdens shows breidt Hamel zijn gezelschap uit met een liveband. Het collectief is perfect op elkaar ingespeeld, iets wat je niet alleen hoort, maar ook ziet op het podium. Zeker in theaters komt de show van Wouter Hamel perfect tot zijn recht.


Een consumptie (pauzedrankje) is bij de ticketprijs inbegrepen.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie