Tue 10 Dec ’19 20:15 uur

Joep Beving

Felt
Tue 10 Dec ’19
20:15 uur
  • Tue 10 Dec ’19
    20:15 uur
    Catharinakerk
  • Price does not include € 2 service costs per ticket

Joep Beving creates contemplative piano music, which he prefers to describe as 'accessible music for complex emotions'. In addition to his classical piano playing, we can expect to hear orchestral and additional electronic sounds on his new album Henosis.

Zijn albums Solipsismuit (2015) en Prehension (2017) wisten miljoenen streams binnen te harken en maakten van hem een grootheid als post-klassieke componist. In april verscheen Henosis waarmee hij zijn drieluik compleet maakte. Waar de eerste twee albums met name focussen op het klassieke pianospel, zien we op zijn nieuwe album ook orkestrale en meer elektronische klanken terug.

Bekijk het Facebook event

Dit concert is onderdeel van de programmalijn Felt: neo-klassiek in een nieuw jasje. Felt is een oase in de drukte van alledag. Felt is voelbaar en dichtbij, als antwoord op de haast en hype. Met unieke artiesten, spelend in een bijzondere setting. Intense muziek die verdiept, de tijd doet vertragen tot een ervaring die je niet snel zult vergeten. Soms in het Muziekgebouw, soms in de buitenlucht, dan weer in het Van Abbemuseum, de Catharinakerk of bij Piet Hein Eek.

Alsof we onder hypnose zijn geweest, zo snel vliegen de twee uur met Joep Beving voorbij ★★★★

Volkskrant
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie