Sat 7 Dec ’19 20:15 uur

Michael Prins

Is This The End Of Us
Sat 7 Dec ’19
20:15 uur
  • Sat 7 Dec ’19
    20:15 uur
    small hall
  • Price does not include € 2 service costs per ticket

Singer-songwriter Michael Prins distinguishes himself primarily through his lyrics. They are contemplative and cover themes such as despair, sincerity, power and inevitable false promises. Prins, known as the winner on De Beste Singer-Songwriter van Nederland television programme, made a solid breakthrough with his hit single Close To You.

Michael Prins is sinds 2013 een gevestigde naam in de Nederlandse muziek scene en brak door met de hitsingle ‘Close To You’, afkomstig van zijn debuutalbum ‘Rivertown Fairytales’. Zijn tweede en derde studioalbum, respectievelijk ‘A Dreamer’s Dream Is Forever To Be Yours’ en ‘It’s Murder, Guilty of Killing Sweet Emotion' stonden garant voor succesvolle singles als ‘Lost In Your Love’, ‘Fear Not’, een duet met Carice van Houten, ‘Lilith’ en ‘Nothing at All’.

Bekijk hier het Facebook event

Michael Prins blijft trouw aan zijn typerende songwriting zoals we van hem zijn gewend, maar steeds in een andere muzikale vorm. Op deze manier weet hij zowel op zijn albums als tijdens zijn voorstellingen te blijven boeien. Een ‘Must See’ voor de liefhebber.

Ik heb hem helaas nog niet live gezien, maar ik vind hem al heel lang de beste singer-songwriter!

Jeangu Macrooy
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie