Sun 10 Nov ’19 14:15 uur - 15:15 uur

Lotte Pen

Pelgrim
Sun 10 Nov ’19
From 14:15 uur
 • Sun 10 Nov ’19
  14:15 uur
  van Abbemuseum
 • Sun 10 Nov ’19
  15:15 uur
  van Abbemuseum
 • Price does not include € 2 service costs per ticket

Saxophonist Lotte Pen takes you on a musical pilgrimage through the Van Abbemuseum. With your headphones on, you will experience a soundscape that is dreamy, calm and dynamic, all at the same time. A massage for the senses! Experience the path leading along the works of art, follow your intuition and forget about the clock... join a pilgrimage that ends with an intimate live concert by Pen in the museum’s tower.

Lotte Pen: “De ongeschreven wetten van mijn jaren op het conservatorium (saxofoon, klassieke richting) heb ik losgelaten en ik heb de afgelopen jaren steeds meer vrijheid gevonden om buiten genres te denken. En, in plaats van de muziek van dode of oude componisten te spelen, ben ik zelf muziek gaan schrijven!”

Bekijk het Facebook event

Dit concert is onderdeel van de programmalijn Felt: neo-klassiek in een nieuw jasje. Felt is een oase in de drukte van alledag. Felt is voelbaar en dichtbij, als antwoord op de haast en hype. Met unieke artiesten, spelend in een bijzondere setting. Intense muziek die verdiept, de tijd doet vertragen tot een ervaring die je niet snel zult vergeten. Soms in het Muziekgebouw, soms in de buitenlucht, dan weer in het Van Abbemuseum, de Catharinakerk of bij Piet Hein Eek.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie