Govert de Roos

Kleine Nachtmuziek (6+)

Angela Schijf op stap met Mozart
Sun 29 Dec ’19
15:00 uur
  • Sun 29 Dec ’19
    15:00 uur
    main hall
  • Price does not include € 2 service costs per ticket

Angela Schijf en haar orkest zijn terug met een nieuwe familievoorstelling waarin de muziek van Mozart centraal staat. Kleine Nachtmuziek is voor jong en oud dè manier om klassieke muziek te ontdekken.

 

Bekijk het Facebook event

Sophie heeft een wonderlijk stel hersens. Ze is beslist anders dan andere kinderen. Haar ouders zien haar talenten, maar Sophie zien ze niet. Sophie kan alles, maar niets waar ze gelukkig van wordt. Op een avond vlucht ze het huis uit, weg van de torenhoge verwachtingen, de nacht in, het avontuur tegemoet.


Angela Schijf creëert samen met acht musici een magisch universum, waarin een spannend verhaal wordt vervlochten met de mooiste muziek van Wolfgang Amadeus Mozart. Een eerbetoon aan de fantasie van een wonderkind.

 

Part of
Kinderconcerten

Program

Spel: Angela Schijf en het Mozart Consort
Muziek: Wolfgang Amadeus Mozart
Regie: Joris Nassenstein en Angela Schijf
Decorontwerp: Tim Scheffer
Lichtontwerp: Alex Brok
Arrangementen: Toek Numan
Muzikale leiding: Johannes Leertouwer

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie