Fotograaf: Pascal Triponez

Manu Delago

Circadian 
Sat 5 Oct ’19
20:15 uur
  • Sat 5 Oct ’19
    20:15 uur
    small hall
  • Price does not include € 2 service costs per ticket

World renowned handpan player and composer Manu Delago returns with a brand-new album and his biggest live show to date. Circadian takes the listener through the cycle of sleep stages, emulating REM, light sleep, deep sleep and an abrupt awakening. 

Delago was inspired by the concept of individual circadian rhythms, due in part to his own lack of sleep as an international touring musician with Björk, Olafur Arnalds, Cinematic Orchestra and Anoushka Shankar.

Dit concert is onderdeel van de programmalijn Felt: neo-klassiek in een nieuw jasje. Felt is een oase in de drukte van alledag. Felt is voelbaar en dichtbij, als antwoord op de haast en hype. Met unieke artiesten, spelend in een bijzondere setting. Intense muziek die verdiept, de tijd doet vertragen tot een ervaring die je niet snel zult vergeten. Soms in het Muziekgebouw, soms in de buitenlucht, dan weer in het Van Abbemuseum, de Catharinakerk of bij Piet Hein Eek.

Bekijk onze thema's

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie