Michiel Spijkers

Sticks (4+)

Percossa
Sun 2 Feb ’20
15:00 uur
  • Sun 2 Feb ’20
    15:00 uur
    small hall
  • Price does not include € 2 service costs per ticket

In Sticks ontdek je samen met de vier virtuoze slagwerkers van Percossa het ritme van alledaagse dingen, gebeurtenissen en gevoelens. Het ritme van de tijd, de dag en de wereld. Maar ook het ritme van je schoenen strikken, kibbelen en samen stokjes tikken. Dit verrassende percussieconcert opent je oren voor het ritme der dingen. En als je dat eenmaal hoort, kan je niet anders dan meebewegen.

Bekijk het Facebook event

Percossa en Oorkaan maakten eerder de succesvolle producties Tijgers op de Trap (2016) en De Gebroeders Kist, de internationale hit die al bijna 8 jaar over de hele wereld toert. Voor Sticks hebben ze opnieuw de handen ineen geslagen.


OORKAAN

Oorkaan maakt met topmusici concerten voor kinderen. Oorkaan wil zoveel mogelijk kleine en grote oren de oneindige wereld van muziek laten ontdekken. Dit doet Oorkaan in theatrale en verrassende vormen. Oorkaan richt zich daarbij op klassieke muziek uit de hele wereld, van vroeger en nu.
 

‘Ze combineren Japans slagwerk met Afrikaanse ritmes of minimal music, jazz, funk en dance tot één groot ritmefeest, waarbij de kleuters in de zaal staan te springen.’

Trouw over De Gebroeders Kist

Bekijk onze thema's

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie