Michiel Spijkers

Vreemde Streken (6+)

met Trio Diamanda

Diamanda Dramm, viool
Yanna Pelser, altviool
Marcus van den Munckhof, cello

Sun 17 Nov ’19
15:00 uur
  • Sun 17 Nov ’19
    15:00 uur
    small hall
  • Price does not include € 2 service costs per ticket

Diamanda, Marcus en Yanna zijn benieuwd naar nieuwe werelden van geluid. Als Trio Diamanda nemen ze je mee op een spannende roadtrip van klanken. Langs de bekende Golbergvariaties van Bach, rijden we door het vervreemdende landschap van componist Garth Knox en sjezen gierend door de bocht met Ierse Folk. We vinden nieuwe geluiden uit en boren nieuwe krachten aan. Want wie nieuwsgierig is, ontdekt de mooiste en gekste dingen.

 

Bekijk het Facebook event

Vreemde Streken is een fysiek en poëtisch strijkconcert, waarbij drie musici als ware pioniers de grenzen verkennen van hun instrument en van de wereld van muziek.

Trio Diamanda is een klassieke strijktrioformatie gevormd rondom rising star Diamanda Dramm. (Dutch Classical Talent 2018). Samen met Yanna Pelser op altviool en Marcus van den Munckhof op cello, vormt zij het Trio Diamanda. Alle drie de musici worden gekenmerkt door een onderzoekende houding, en gaan wereldwijd spannende muzikale samenwerkingen aan.

OORKAAN
Oorkaan maakt met topmusici concerten voor kinderen. Oorkaan wil zoveel mogelijk kleine en grote oren de oneindige wereld van muziek laten ontdekken. Dit doet Oorkaan in theatrale en verrassende vormen. Oorkaan richt zich daarbij op klassieke muziek uit de hele wereld, van vroeger en nu.

Hoe klinkt het onbekende?

Part of
Kinderconcerten

De vakjury prees haar als „de Björk van de viool”, die zich op het podium kwetsbaar durft te tonen.

NRC over Dutch Classical Talent Diamanda Dramm
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie