Sat 5 Oct ’19 20:15 uur

Bevrijdingsconcert

Symfonie Orkest Eindhoven & La Bonne Espérance

Let op: studenten wonen dit concert bij voor slechts 12,50 euro. In het bestelproces kunt u hiervoor het prijstype 'kind' selecteren.  

Koninklijk Mannenkoor La Bonne Espérance i.s.m. Symfonieorkest Eindhoven
Dirigenten: Michel de Valk (La Bonne Espérance) en Quentin Clare (Symfonieorkest Eindhoven).
Begeleiding aan de vleugel: Marjan Fey.
Solist: Stefan Astakhov, bariton. Winnaar van de Young Talent Award van het Internationaal Vocalisten Concours 2018 in Den Bosch.

Sat 5 Oct ’19
20:15 uur
  • Sat 5 Oct ’19
    20:15 uur
    main hall
  • Price does not include € 2 service costs per ticket

Komend najaar is het 75 jaar geleden dat Zuid-Nederland, waaronder Eindhoven, werd bevrijd. Naar aanleiding van deze historische gebeurtenis brengen La Bonne Espérance en Symfonieorkest Eindhoven een stemmig concert ten gehore, waarbij oorlog, bezetting, onderdrukking, bevrijding en vrede het leidende thema zijn.

Met werken van Beethoven, Brahms, Grieg, Sibelius, Wagner en Ralph Vaughan Williams wordt muzikaal invulling gegeven aan dit unieke samenwerkingsproject. Tevens zal een aantal veteranen een toelichting geven over hun ervaringen.


Met de medewerking van de jonge veelbelovende bariton Stefan Astakhov, die internationaal vele prijzen heeft gewonnen, belooft dit een bijzonder concert te worden.


Om de wachttijd bij de bar tot een minimum te beperken geldt bij dit concert een 'portemonneeloze pauze'. U betaalt uw pauzedrankje vooraf bij het bestellen van uw entreebewijs. Zo geniet u langer van uw gezelschap en uw drankje!

Studenten wonen dit concert bij voor slechts 12,50 euro.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie