Fotograaf: Rahi Rezvani

Joep Beving

Henosis ft. Echo Collective en Maarten Vos
Felt
Sun 26 Sep ’21 20:15 uur
Sun 26 Sep ’21
20:15 uur
  • Sun 26 Sep ’21
    20:15 uur
    Main Hall
    Past event

With his minimalistic piano play, Joep Beving knows how to touch everyone to the deepest of their hearts. He makes contemplative piano music which he himself prefers to describe as 'accessible music for complex emotions'.

GEANNULEERD

Joep Beving zou in eerste instantie 10 mei 2020 in onze Grote Zaal staan. Vanwege de maatregelen rond het coronavirus is dat concert verplaatst naar 9 mei 2021 en vervolgens naar zondag 26 september 2021. Maar door de onzekerheid rond de coronamaatregelen in combinatie met de lange (productionele) voorbereiding die het team rond Joep Beving, Capella Amsterdam, Echo Collective en Maarten Vos nodig heeft is het nu helaas niet haalbaar de voorstelling door te laten gaan.

Dat is voor alle partijen een enorme teleurstelling. Het concert kan ook niet meer ingehaald worden. Joep is bezig met nieuw werk. Dat schept perspectief en we hopen hem t.z.t. te verwelkomen. Alle tickethouders hebben persoonlijk bericht ontvangen met praktische info.FELT

Dit concert is onderdeel van de programmalijn Felt: neo-klassiek in een nieuw jasje. Felt is een oase in de drukte van alledag. Felt is voelbaar en dichtbij, als antwoord op de haast en hype. Met unieke artiesten, spelend in een bijzondere setting. Intense muziek die verdiept, de tijd doet vertragen tot een ervaring die je niet snel zult vergeten. Soms in het Muziekgebouw, soms in de buitenlucht, dan weer in het Van Abbemuseum, de Catharinakerk of bij Piet Hein Eek.