Dikkie Dik en de taart (2+)

Muzikale voorstelling voor peuters en kleuters
Zomerconcerten
Sat 14 Aug ’21 11:00 uur

Spel: Joes Boonen of Kira Kool
Script en muziek: Joes Boonen
Illustraties: Jet Boeke
Eindregie: Ferdi Janssen

Sat 14 Aug ’21
11:00 uur
  • Sat 14 Aug ’21
    11:00 uur
    Paterskerk (DomusDela)
    Past event

Een interactieve voorstelling voor peuters en kleuters, gebaseerd op de avonturen van Dikkie Dik, de beroemdste kat van Nederland. Deze solo voorstelling wordt afwisselend gespeeld door Joes Boonen en Kira Kool.

Dikkie Dik is jarig. Op tafel staat een grote taart. Dikkie Dik neemt een hapje van de taart. Wat is dat lekker! Hij neemt nog een hap en nog één... Dikkie Dik hou op, je wordt nog ziek. Maar Dikkie Dik luistert niet... De taart is op en Dikkie Dik moet zelf op zoek naar melk, eitjes en appels voor een appeltaart. Maar ondeugend en nieuwsgierig als Dikkie Dik is, gaat er vanalles mis. Kan het feest wel doorgaan? Is er wel taart voor de vriendjes van Dikkie Dik?

‘Dikkie Dik en de taart'. Een kleine, sfeervolle muziekvoorstelling voor peuters, kleuters en hun ouders. Het publiek wordt actief betrokken bij de voorstelling. Er mag volop gezongen engeroepen worden bij nieuwe originele liedjes over Dikkie Dik. Het verhaal wordt opgebouwd rond een levensgroot boek met originele Dikkie Dik-tekeningen van Jet Boeke.

Bij dit concert is een gezondheidscheck voldoende.

Facebook event

VENUE

This concert will take place in the courtyard of the Paterskerk, DomusDela, accessible via Kanaalstraat 4. 

Street plan