Hanneke Wetzer

Ode to David Bowie

Where are we now - Sven Ratzke
Fri 13 May ’22 20:15 uur
Fri 13 May ’22
20:15 uur
  • Fri 13 May ’22
    20:15 uur
    Small Hall
    Past event

In this new show, Sven Ratzke shows the qualities of Bowie's songs in all their purity in an intimate setting; poetic and universal. This entertainer and storyteller pur sang takes you on a journey through the Bowie universe and directly through his own, in which facts, fiction, anecdotes and chats with the audience merge into one exciting whole.

Dat Sven Ratzke één van de beste Bowie-vertolkers is, bewijst hij wederom met zijn nieuwste show ‘Where Are We Now’. Hierin laat hij in een intieme setting de kwaliteiten van Bowies nummers in al zijn puurheid zien. Zowel de poëtische eenvoud ervan als zijn universele thema’s komen aan bod. Klassiekers als ‘Heroes’ en ‘Ashes to Ashes’, maar ook juweeltjes als ‘Life on Mars?’ stralen in prachtige nieuwe arrangementen. 

Ratzke is een entertainer en verhalenverteller pur sang die prikkelt, verwart en verleidt. Hij neemt je mee op reis door het haast filmische Bowie-universum en direct ook door het zijne. Feiten, fictie, anekdotes en onderonsjes met het publiek versmelten tot een spannend geheel. 

Sven speelde met deze show reeds in Australië, Europa en New York. Overal werd de show overladen met louter 5 sterren recensies en staande ovaties. Nu is hij eindelijk terug in Nederland!

Facebook evenement