Eric Devries & NinaLynn

Begeleid door multi-instrumentalist Janos Koolen en contrabassist Lucas Beukers
De Maandag van Van Meurs
Mon 2 May ’22 20:45 uur
Mon 2 May ’22
20:45 uur
  • Mon 2 May ’22
    20:45 uur
    Meneer Frits
    Past event

Every Monday at Meneer Frits, special concerts take place featuring singer-songwriters, acoustic bands, rootsy performers and other gems from the music-world under the heading of: “De Maandag van Van Meurs”.

NinaLynn is een 23-jarige Americana-pop singer-songwriter geïnspireerd door Emmylou Harris, Taylor Swift, Norah Jones en Eva Cassidy, die luisteraars betovert met hartverwarmende eigen composities en een stem die je tot diep in je ziel raakt. Ze heeft de voorprogramma’s verzorgd voor shows van Tim Grimm, de Molly Tuttle Band en Hugh Moffatt, die allemaal zeer gecharmeerd van haar waren. In februari 2021 is haar eerste album uitgekomen, genaamd ‘Hummingbird’. Dit album is geproduceerd door musicus/producer Janos Koolen die heeft samengewerkt met o.a. Douwe Bob, Frederique Spigt, Sjors van der Panne. Nina hoopt met haar liedjes mensen bij elkaar te brengen en te zorgen voor een gevoel van verbinding door het schrijven van herkenbare en persoonlijke liedjes.

Eric Devries en NinaLynn zullen worden bijgestaan door producer en multi-instrumentalist Janos Koolen die ook verantwoordelijk is voor beider cd productie en contrabassist Lucas Beukers.

Iedere maandag vinden in Meneer Frits concerten plaats met singer-songwriters, akoestische bands, rootsy performers en andere parels uit de muzikale wereld. Dat alles onder de noemer De Maandag van Van Meurs.