NIGHTS ON BROADWAY

Night Fever - The very best of the BEE GEES
Sat 30 Apr ’22 20:15 uur
Sat 30 Apr ’22
20:15 uur
  • Sat 30 Apr ’22
    20:15 uur
    Main Hall
    Past event

Night Fever - the very best of the Bee Gees komt na twee jaar terug naar Eindhoven! Na twee compleet uitverkochte avonden in het Muziekgebouw staat Night Fever opnieuw in het theater met ‘Nights on Broadway.’ Bereid je voor op een 2,5 uur durende show vol Bee Gees hits, een decor van led walls, een gastzangeres en het bekende gezelschap uitgebreid met twee muzikanten. Groots, indrukwekkend en dit theaterseizoen alleen in de grootste zalen van ons land te zien.

De 9-mans formatie speelt alle wereldberoemde songs, de nummers die het trio onder andere voor Frankie Valli, Barbra Streisand en Dolly Parton schreef én liedjes voor de echte fans. Geïnspireerd door de ‘One Night Only’ concerten van de gebroeders Gibb trekt de Duitse tributeshow door Europa.  Met natuurlijk de discoklassiekers ‘More than a woman’, ‘Stayin’ Alive’ en ‘You should be dancing, yeah’, maar ook de oude sound van ‘Massachusetts,’ ‘Spicks and specks,’ ‘Words’ en ‘To love somebody’ die door muziekkenners als steengoed bestempeld wordt. De show staat als een huis en is een must see voor iedere Bee Gees liefhebber.

Facebook evenement

Bij dit ongeplaceerde concert zijn zowel zit- als staanplaatsen. Er is vrije plaatskeuze.

Verplaatst concert

Dit concert stond oorspronkelijk gepland op zaterdag 15 januari 2022. Tickets die gekocht zijn voor de deze oorspronkelijke datum blijven geldig voor de nieuwe datum. Ticketkopers hebben per mail meer informatie ontvangen.