Ruud Hermans

Back in Town
De Maandag van Van Meurs
Mon 15 Nov ’21 20:15 uur
Mon 15 Nov ’21
20:15 uur
  • Mon 15 Nov ’21
    20:15 uur
    Small Hall
    Past event

Let op: de aanvangsttijd en locatie van dit concert is aangepast. Ruud Hermans speelt om 20:15 uur in onze kleine zaal. 

In Back In Town zal Ruud, naast zijn eigen songs, een aantal Americana/country klassiekers ten gehore brengen. De songs zullen worden omlijst met verhalen en anekdotes uit de tijd dat hij als radiopresentator de grote country iconen uit Amerika interviewde. Onderbegeleiding van de hoge top met bassist Eric Coenen (Lenny Kuhr, Ton Engels), violist en multi instrumentalist Joost van Es en gitarist Patrick van Gerven.   

Velen zullen Ruud Hermans nog kennen van zijn vertrouwde stemgeluid op de radio. Jarenlang presenteerde hij verschillende programma’s waaronder Het Theater Van Het Sentiment en Country Time (KRO). Daarnaast was Ruud altijd al een van de meest gewaardeerde singer-songwriters in de Nederlandse country en roots scene, en kent iedereen de hit Somewhere Between die hij scoorde met zijn band The Tumbleweeds.

Facebook event

Die prachtcarrière kreeg nieuwe glans op het podium van The Voice Senior! Tijdens The Voice Senior liet zanger Ruud, onder begeleiding van Ilse DeLange namelijk een verpletterende indruk achter, waardoor hij in 2019 met zijn eigen single ‘Everybody Falls In Love Again’ de finale won.

De Maandag van Van Meurs

Iedere maandag vinden er concerten plaats met singer-songwriters, akoestische bands, rootsy performers en andere parels uit de muzikale wereld. Dat alles onder de noemer De Maandag van Van Meurs.

VERPLAATST CONCERT

Eigenlijk zou Ruud Hermans 05 november in Muziekgebouw Eindhoven staan. Dat kon helaas niet doorgaan. Kaartkopers van dat concert hebben persoonlijk bericht ontvangen met alle praktische informatie.