McCartney 80

Roel van Velzen, Lucas Hamming, Bertolf, Yorick van Norden, Anne Soldaat, Stephanie Struijk, Pablo van de Poel (DeWolff), Bas van Holt (The Dawn Brothers), Gijs Groenteman & Eric Vloeimans
Thu 23 Jun ’22 20:15 uur
Thu 23 Jun ’22
20:15 uur
  • Thu 23 Jun ’22
    20:15 uur
    Main Hall
    Past event

This evening celebrates Paul McCartney’s 80th birthday. He is the most famous musician alive today and this calls for a special event. A cluster of top artists are bundling their talents to celebrate McCartney’s career, from The Beatles to Wings to his impressive solo career. From Hey Jude to Blackbird and many, many other songs this musical genius has given the world.

Vanavond grijpen we zijn 80e verjaardag aan om een staalkaart McCartney te spelen met zijn grootste Nederlandse fans. Van Bertolf en Yorick van Norden, via Roel van Velzen en Stephanie Struijk naar Pablo van de Poel en Eric Vloeimans. Een muzikaal verjaardagsfeest dat zijn weerga niet kent. En terecht, want als iemand het verdient is het McCartney wel. 

Natuurlijk komen Hey Jude, Blackbird en Yesterday voorbij, maar ook zijn latere werk krijgt een belangrijke plek in de avond. Van zijn werk met Wings tot stukken van zijn meesterwerk R.A.M. tot die ene favoriet die je misschien nog niet kent. Gijs Groenteman neemt u in woord mee door de avond, langs de slingers, de taart en natuurlijk een verjaardagslied!  

Facebook evenement