Pannenkoekconcert: Kikker minimusical (3+)

door theater Terra
Sun 24 Apr ’22 11:00 uur
Sun 24 Apr ’22
11:00 uur
  • Sun 24 Apr ’22
    11:00 uur
    Stadsfoyer
    Past event

Deze voorstelling kan helaas niet doorgaan wegens ziekte van één van de acteurs. Ticketkopers zijn per e-mail geïnformeerd. We zijn op zoek naar een nieuwe datum en zullen die zo snel mogelijk communiceren. Reeds gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum, je hoeft hier niets voor te doen.

 

Kikker wil graag lezen, net als Haas. En taarten bakken, net als Varkentje. Maar als het begint te regenen, en de huizen van zijn vriendjes onder water lopen, kan Kikker als de beste zwemmen! Kikker is moedig, en dát maakt Kikker echt Kikker!

Beleef de avontuurlijke wereld van Kikker! Kikker zingt de leukste liedjes uit zijn eigen musicals en vertelt over de avonturen die hij beleeft met zijn vriendjes. Naar de bekende boeken van Max Velthuijs, voor iedereen vanaf 3 jaar.

Na de voorstelling is een meet & greet met Kikker!

Over Theater Terra

Theater Terra maakt al meer dan 40 jaar familievoorstellingen en musicals die te zien zijn over de hele wereld, waaronder Nederland, Vlaanderen, Verenigde Staten, Canada, Verenigd Koninkrijk, Japan, China en Australië.

Bekende voorstellingen van Theater Terra in grote zalen zijn Kikker, Raad eens hoeveel ik van je hou en Peter Pan. Daarnaast is de Kikker zingt en leest voor nu op kleinere locaties te zien!

Theater Terra is winnaar van onder andere de Zilveren Krekel, meerdere Musical Awards en onderdeel van de NRC Cultuur Top 100 in 2016.

Pannenkoekconcerten
Elke maand is er in de Stadsfoyer van het Muziekgebouw een speciaal concert voor de allerkleinsten. Mét voor iedereen een pannenkoek! Presentator Nol Havens, bekend van VOF De Kunst, zorgt ervoor dat alle ukkies zich thuis voelen en samen zingen we het Pannenkoekenlied.